torek, 17. marec 2015

PROUD MAMA


Hello my friends!

Pomlad že trka na naša vrata. Travniki zelenijo in poganjajo rožice. Danes, bi jaz pisala o moji prečudoviti družinici parfumov. Čeprav so parfumi aktualni skozi vse letne čase, podnevi in ponoči se mi zdi, da je prav, da pokažem mojo kolekcijo in izberem pomladanske favorite.


Trenutno se v moji zbirki nahaja kar 12 parfumov. Nekateri gredo že proti koncu, saj jih uporabljam vsak dan, vendar je v tej moji družinici tudi kar nekaj kakovostnih znamk, ki jih obožujem in po pravici tudi malo "šparam" in sicer tako, da jih uporabim samo za posebne priložnosti. Na vrhu objave sem prilepila tudi sliko moje zbirke. Na sliki so La Rive-Cash, Dolce&Gabbana-rose the one, Lady Gaga-Fame, Christina Aguilera, Bruno Banani-Magic woman, Britney Spears-Midnight fantasy, Beyonce-Heat rush, Nicki Minaj-Pink friday, Beyonce-Pulse, Prada-Candy florale, Beyonce-Rise in Roberto Cavalli.










Vsi dišijo čudovito in vsi so moji najljubši, vendar bom za pomladanske favorite nominirala:

Christina Aguilera fragrance
Dolce&Gabbana-rose the one


....prvo mesto pa pripada...
✧  PRADA-Candy floral ✧ 

Te parfume sem nominirala za moje spomladanske favorite zato, ker kadar jih zavoham čutim spomladansko harmonijo cvetočih rožic. Tudi če bi pogledali glavne sestavne note teh parfumov, bi lahko videli, da je v teh majhnih stekleničkah ujeta pomlad.


Until next time!

2 komentarja: