petek, 24. oktober 2014

BUUUuuuUUU!


Hello my friends!

Vam že kaj stojijo lasje pokonci?...Čutite hladen večerni veter?......Ponoči ne morete spati, ker sije polna luna?.......BUU! Tako je, bližamo se noči čarovnic, ko vse pošasti, duhovi in vampirji pridejo na plan!!!! ...Aaalii pa samo v kakšno diskoteko na Halloween party!! Heheh!
 
Že veste v kaj se boste našemili za to posebno noč? No jaz sem na youtubu našla nekaj ZELO kreativnih video posnetkov kako lahko dosežete vaš Halloween look in prebudite zver v sebi! RAWR!


♢ ♢ 


OPOZORILO!
Noben video posnetek ne pripada meni. Če ste občutljivi na grozljive prizore vam priporočam, da te video posnetke ne gledate. 


♢ ♢ 


Vampirji so klasika! Zgodbe o vampirjih so strašile ljudi še preden so se izumili avtomobili in televizorji, strašili so naše babice in dedke, še naše mame in očete, a mi jih poznamo kot zapeljiva, popolna, sexy bitja ob katerih nam postane kar vroče! Haha! Tukaj sem našla en super video posnetek kako se lahko preobraziš v vampirko!



♢ ♢ 

Ker se bliža dan mrtvih in ker v Mehiki praznujejo ta praznik z maskami podobnimi lobanjam, cvetjem in so pisanih barv, sem poiskala video, kako lahko dosežeš ta čudovit Halloween look!



♢ ♢ 


Pogrešate morje in poletje? Tudi jaz ga, zato mi je tale Halloween look zelo všeč! Morska deklica, ki se je je ujela na ribiški trnek!! AUČ! Čudovit in hkrati grozljiv look!!

 

♢ ♢ 

Tale video vam bo pomagal doseči KRVOLOČEN Halloween look! Ob pogledu na vas bodo morda poklicali kar kakšnega lovca! GRR!




♢ ♢ 


Medicinske sestre so prijazne in dobre duše. Toda v filmih so lahko videti tudi tako, kot prikazuje ta video - grozljive. Meni se ne zdi tako težak, in mislim, da ne zahteva veliko kozmetike, ki je drugače ne bi imele doma (razen barve za umetno kri). Grozljiva, s krvjo poškropljena medicinska sestra, bo pognala strah v kosti vsakomur, ki bo prišel v vašo ambulanto. Če tudi vas zanima, kako se lahko tako namažete, si poglejte tale video!



♢ ♢ 


Ste tudi vi oboževalci oddaje The Walking Dead, tako kot jaz? No, potem veste, da ni nič bolj groznega, kot pa zombie!! Našla sem ne-preveč-zahteven tutorial, ki vam lahko pomaga postati walker! 




♢ ♢ 


Tako kot The Walking Dead, obožujem tudi Game of Thrones!! Ste si kar mislili! Hehe! In v Game of Thrones, je moj najljubši lik Daenerys Targaryen - Mother of dragons! Če si želite postati tako lepi, kot je Khaleesi, lahko pogledate tale video!



♢ ♢ 

Za tiste, ki nimate radi krvavih in strašnih mask, sem poiskala meni najljubši - ljubek Halloween look! Yeeey! So cute! Zelo izviren, preprosto čudovit jesenski Halloween look, ob katerem bo marsikomu, ob pogledu na vas, vzelo dih.


♢ ♢ 


Upam, da vam je bil seznam všeč! Mene so vsi video posnetki navdušili in morda bom tudi katerega poskusila!

♢ ♢ 


Until next time!

2 komentarja:

  1. res ne vem katero bi izbrala, ker so res vse top :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem gledala z odprtimi usti! Hehe :D Me veseli da so ti všeč!

      Izbriši