sobota, 02. maj 2015

AnA naravna bio kozmetika


Hello my queens!


Ne dolgo nazaj sem, bila izžrebana v nagradni igri, na facebook strani AnA naravna bio kozmetika, ter prejela nekaj, kar me je zasvojilo po prvem vdihu. V paketu sem dobila maslo za telo in čudežno kopel. Vse 100% naravno!! To je harmonija za moja ušesa in kožo!
Že embalaža je čudovito izdelana, ter daje čudovit prvi vtis narave. Kako pa bi opisala drugi vtis, torej vonj masla za telo? ... hmm. Z eno besedo, POMLAD! Če bi lahko opisala kako diši pomlad, bi to opisala z vonjem Nelony-masla za telo. Vonj je obstojen in ne premočen. Tole maslo je moje najljubše do sedaj in ga nameravam, v prihodnje uporabljati, seveda bom morala poskusiti še vse ostale vonje, ki jih ponujajo. Da ne bo pomote. hehe!

Na njihovi spletni strani so tole maslo za telo takole opisali:
Nelony
Ima sladek in erotičen vonj!
Zapeljiv vonj lipe vas vsak dan zapelje na nov zmenek.
Je kot droga. Kdor enkrat proba,
bo želel znova in znova doživeti ta občutek,
saj se mu ne bo mogel upreti!
Je veliko več, kot samo prijeten vonj.
Aroma medu je kot prava ženska ljubezen,
neomajna v svoji mehkobi. V objemu te ljubezni
se lažje znebite nepotrebnih bremen.
Je pravi navdih za naš obstoj. Balzam za žalost!

(Slika pod tem napisom, ni moja last.)


Opis se ujema z izdelkom, med vrsticami pa sem lahko prebrala, da je izdelek narejen z ljubeznijo. Krema ima masleno strukturo, ki se lepo razporedi po koži, brez dodatnega truda. Je takšne strukture, kot bi maslo za telo moralo biti. Po nanosu se koža sveti. Maslo daje občutek hranilnosti, in nege. Kože ne draži. Ko sem si namazala roke, občutek ni bil moteč, lepljiv ali poten, zato sem lahko mirno opravljala vsakodnevna opravila. Priporočam ga vsem, ki obožujejo vonj pomladi in občutek neškodljive nege! 


Čudežna kopel pomaga koži, da postane mehkejša. Tale zadostuje za 6 do 9 kopeli. V banjo se dajo 3 kocke. Ko se raztopijo se lahko prične relaksacija! Jaz je še nisem poskusila, vendar bom opisala, da mi je všeč embalaža, kjer se vidijo naravne sestavine. Vonj je nežen, ne premočan. Zgleda kot čokoladica, kar je praktično za večkratno uporabo (vendar ni užitna!). Če vas zanima kako zgleda tale čudežna kopel v banji mi napišite v komentar.Tukaj je povezava do Ana naturkosmetik spletne strani:Tukaj pa jih lahko všečkate na facebooku:

www.facebook.com/AnA.Natur.Kosmetik.SLO


Če vam je bila objava všeč in bi želeli slediti mojemu blogu, me lahko všečkate na facebooku:

www.facebook.com/KingdomOfEve


Hvala Ana naravna bio kozmetika za nagrado in za to priložnost!


Until next time!

2 komentarja:

  1. joj kk božansko zgleda tale kopel !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda in diši božansko ♡, vendar še vedno nisem imela dovolj časa, da bi sprobala! :(

      Izbriši