četrtek, 30. april 2015

Products I regret buying


♔ Hello my Queens!






Inspiracijo za tole objavo sem dobila od prijateljice Cindy, saj je sama pred kratkim na svojem blogu pokazala izdelke, ki je niso preveč navdušili. Tukaj je link njene objave na njenem blogu: 



> > cindysabolcecblog.blogspot.com < <



Verjetno se je že vsaki zgodilo, da je kupila kakšno stvar za katero je bila optimistična. Jaz imam precej takšnih slabih izkušenj. Izdelkov na sliki bi lahko bilo še več, vendar sem že sproti pometala stvari proč, ki jih nisem več uporabljala. Tele stvari so kot zanalašč za tole objavo počakale preden gredo v koš za smeti!


GARNIER Body Intesnsive 7 days Ultra-Softening Lotion-MANGO


Za tale izdelek sem imela kuponček, zato sem se odločila da ga kupim. Dišal ni nič kaj po mangu, ampak po gnilem sadju, to je seveda moje mnenje. Ima zelo mlečno, kremasto teksturo, zato vonj po gnilem sadju nič kaj ne izboljša stanje. Tega izdelka je kar 400ml, kar je preveč zame, ki ga že na začetku nisem več želela uporabljati.



♔ ♔ 




MANHATTAN X-ACT EYELINER (Puplelicious 64P)



Tale eyeliner je na začetku bil >dokaj< uporaben. Sedaj je samo še za v smeti. Pa ne govorim o tem, kako sem ga do konca porabila, o ne, kje pa! Že na začetku ga je bilo zelo težko in z močnim pritiskom potrebno nanesti. Po parih nanosih je postal tako trd, da z nobenim pritiskom ne spušča sledi barve! Kožo poškoduje, saj je kot da bi uporabljal navadno leseno palico. Ne razumem ali je to kakšna potegavščina, da so res v tole barvico vnesli čisto malo barve, ali pa je samo slabo narejen izdelek. Ne vem!



♔ ♔ 





Balea Power Volume Mousse (4 extra starker)

Tale mousse pena za lase, bi morala povečati volumen las. Mojim lasem je naredila nasprotno, bili so zelo oteženi in hitro so se zmastili. Ta izdelek morda deluje pri kakšnemu drugemu tipu las, vendar zame ne deluje in mi je žal, da sem ga kupila.



♔ ♔ 



Balea Young Soft & Clear tekoči puder proti mozoljem in ogrcem

Rada bi se spomnila zakaj sem to kupila... Tole je pa res katastrofa. Tekstura je mastna, slabo se razporedi po koži & vonj pudra je plastičen. Uporabila sem ga samo enkrat. Po tej objavi gre v koš za smeti.



♔ ♔ 



Fior di Magnolia Scrub za obraz in telo

Piling za obraz in telo z izvlečki aloe vere, ima zelo prijeten vonj, ki me spominja na nekakšno slaščico. Tale piling mi pa ravno zaradi umetnega vonja in občutka ni všeč. Imam zelo rada naravno kozmetiko in tole ni naravno in mi ne ustreza.







♔ ♔ 




I love juicy pear eau de toilette (H&M)


Tale toaletna voda je zelo prikupna zaradi embalaže, vendar vonj po umetnih hruškah ni moj najljubši. Imela sem celo prigodo, kjer mi je zaradi vonja parfuma šlo na bruhanje. Ja res, zelo je močen!


♔ ♔ 



Body&Soul Wellness Bodybutter granatno jabolko & brusnica

Tudi tole maslo za telo, ima zelo močan, umeten, nenaraven vonj in teksturo. Ne maram ga jaz, nanj pa je alergičen tudi moj ati (ne dobesedno), takrat ko sem ga uporabila je odprl vsa okna zaradi neprijetnega vonja, ki je vladal po sobah.



♔ ♔ 




Artist hair celebration šampon za večji volumen las


Vonj šampona mi ustreza, vendar me moti to, da po uporabi so lasje na dotik kot suha slama.

V seznamu sestavin je en cel kup besed, ki jih ne poznam in to ni najboljše za moje lasišče.


♔ ♔ 





Green Line Clear Active Nežno čistilno mleko za suho kožo

Za suho kožo? Mislim, da sem po uporabi imela še slabšo kot prej! Tole mleko vsebuje bambus, in jaz sem nekje zasledila, da bambus suši kožo in da je za občutljivo kožo premočna sestavina. Na začetku uporabe mi je vonj dišal, kasneje pa je izpadel zelo plastičen.



♔ ♔ 






Cadea Vera maska za obraz mrtvo morje & maska za občutljivo kožo


Na moji koži je tale maska pravi strup! Bom povedala zakaj. Ko sem uporabila Sensitiv  masko sem takoj po nanosu dobila alergijsko reakcijo! Moj obraz je bil rdeč, kot da bi me opeklo sonce, kar naenkrat se je spremenil! Koža me je prav tako pekla, takoj sem si umila masko z obraza in vzela tableto proti alergijam. Trajalo je pol ure da se je stanje kože spremenilo. Če nebi šlo na boljše, bi se odpravila na urgenco.



♔ ♔ 





alverde Naturkosmetik maskara za trepalnice all in one

Ko sem kupila tole maskaro, sem kot vedno pogledala krtačko. Imela sem nekaj podobnih prej in z temi zelo dobre izkušnje, zato sem mislila da bo pri tej enako. Ko sem jo doma poskusila, enostavno ni delovala. Kot da nebi nič nanesla na trepalnice. Moje trepalnice in krtačka se nista ujemali, vse je šlo vmes. 



(Slike so moja last!)
To kar sem napisala v tej objavi je moje mnenje iz mojih slabih izkušenj. Vsak ima svoje mnenje in seveda, teli izdelki nekomu ustrezajo tako kot je treba. Zelo bom vesela vašega mnenja in izkušenj če jih boste delili z mano! 


Until next time!



9 komentarjev:

  1. UUUh ful rada berem takšne objave:) Artist hair celebration šampon za večji volumen las tudi mene ni prepričal in Alverde maskara za oči tudi ni bila moja favoritka pa imam ful rada natural:):)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz imam zelo rada naravno kozmetiko in alverde me je večkrat pozitivno presenetil, vendar tokrat je bil denar slabo zapravljen. Kar se tiče pa šampona, morda paše na kakšen drug tip lasišča, moji lasje so po uporabi bili suhi in brez življenja. Hvala za komentar! ♡

      Izbriši
  2. Hvala za tole, tem stvarem se bom torej v trgovini na široko ogibala. ;)
    Drugače pa meni se taka alergijska reakcija pojavi pri izredno dosti maskah in niti ne slabih, na zadnje se mi je zgodilo po Ren-ov. Res ne vem v čem je fora, saj pri čistilnih gelih ali tonikih nimam takih težav.
    Drugače pa zanimiv blog, sledim! :)

    Vabljena, da pokukaš na mojega. http://girlof21st.blogspot.com/

    Lp :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz imam podobne izkušnje. Pri tonikih čistilnih gelih in penah nimam nobenih težav, tole me je pa prav šokiralo. Po pravici so se mi maske prav malo zamerile. Me veseli, da ti je bila moja objava v pomoč! Hvala za komentar! ♡

      Izbriši
    2. Blog sem že pokukala! Mi je zelo všeč in ga tudi sledim! ♡ :)

      Izbriši
  3. take vrste objav pa rada preberem. z izdelki balea imam tudi jaz ekstremno negativne izkušnje od rdečice, do pekočega občutka, do pospeševanja zadev ki naj bi jih le ta izdelek preprečil. vem da so nekateri ljudje izredno zadovoljeni z baleo ampak jaz osebno balee ne prenašam.
    kar se pa tiče tiste maske za obraz imam podobno izkušnjo kot ti. sicer ni bila tako huda ampak je bilo zelo podobno. po nanosu sem občutila pekoč občutek, zato sem masko nemudoma odstranila. ko pa sem jo sprala z vodo in se pogledala v ogledalo me je skoraj kap. moj obraz je bil rdeč kot bi me opeklo sonce. točno tako kot si napisala. sicer je rdečica kmalu izginila. od takrat sem postala pozorna na tist napis pri CV face 25+ od te znamke uporabljam le eno masko s katero sem zelo zadovolna in sicer je takšne zelene barve brez napisa kaj bi bilo notri. zgleda čisto takšna klasična maska zgoraj pa piše young <25. drugače ti pa za obrazno masko priporočam kakšne naravne doma narejene. eno sem tudi sama poskusila in res deluje izjemno. :) drugače pa luškan blog in super tema :)))

    foreverevereveryoung.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea ni moja najljubša znamka, se je pa že našel kak vredu izdelek, s katerim sem bla kar zadovoljna.
      Tale maska se mi je kar zamerla, po opravici povedano. Je pa seveda morda notri kakšna sestavina ki mi ne ustreza, pa bi mi morda ustrezala kakšna druga vrsta. Hvala za nasvet! :)) Bom poskusila narediti kakšno domačo masko! Hvala za komentar in za kompliment! ♡

      Izbriši
  4. lovely post :) have a nice weekend :)

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Evica hvala za omembo, sem vesela da si dobila inspiracijo :) Js sem imela podobno reakcijo na masko od Baleje kot ti s tole iz Müllerja. Super objava, zdej vem česa nasldnjič ne kupit :)

    OdgovoriIzbriši